Endringer i TV Basis-pakken fra Altibox

Ordinært sameiermøte 2017
mars 29, 2017
Innkalling til Sameiermøte 2017
april 6, 2017

1. april 2017 blir det endringer i TV Basis-pakken som ditt borettslag/sameie abonnerer på. Discovery har sikret seg rettighetene til Eliteserien, OL og en rekke andre sportsbegivenheter og sender alt på til sammen 14 Eurosport-kanaler.

I april og mai blir Eurosports 14 sportskanaler kostnadsfritt tilgjengelig i deres fellespakke for alle beboere. Etter denne datoen vil samtlige Eurosportkanaler hentes ut i den sportsspekkede Eurosportpakken som blir et tilleggsprodukt som beboer kan velge å kjøpe for kun 99kr ekstra i måneden.

Vi vil kontakte de beboerne vi har direkteavtaler med og informere om denne gode nyheten og påfølgende tilbud. For bestilling kan beboere gå til www.altibox.no/esp1 eller kontakte vårt kundesenter.

Dette er et ledd i å utvikle tjenestene våre, og tilby deg best mulig innhold til en konkurransedyktig pris. I tillegg til et variert sportsinnhold, har du fortsatt over 40 kanaler som byr på topp underholdning, filmer, serier og barneinnhold – i tillegg til TV Overalt-appen som lar deg se tv når og hvor du vil.

Ha derfor ei riktig fin fotballhelg med gratis Eliteserie, (For de som liker det, ellers bare ei riktig god helg!)

Med vennlig hilsen

Geir Magne Einarsen
Salgsansvarlig Borettslag-Storkunder
Haugaland Kraft Fiber AS
Mobil: +47 98 23 71 88
Kontor: + 47 52 70 71 88
E-post: geir.magne.einarsen@hkraft.no

Bestill på www.haugnett.no