Nøkkelbrikker til inngangsdører

Oppstart bruk av mobiltelefon for garasjeport åpner og brikke for dørlås
oktober 6, 2017
El-Billading i våre garasjer
oktober 30, 2017

Hei alle,

Da starter vi utlevering av nøkkel brikker til vårt nye låssystem. Alle vil får utdelt 3 stk nøkkelbrikker til hver leilighet, brikkene vil bli utlevert i postkassen til den enkelte beboer. Brikkene er programmert med tilgang til alle garasjedørene/bossrom og inngangsdøren til den enkeltes oppgang.

Skulle det være behov for flere brikker så kan de kjøpes ved å ta kontakt med styret, pris på brikke vil være kr.250.- pr. brikke.

Når det gjelder dagens låsesylinder der en bruker nøkkel, så vil den fortsatt være operativ en stund til fremover. Meningen er at alle skal lære seg bruken av de nye brikkene før vi skifter ut sylinder, når ny sylinder er montert så vil dagens nøkkel kun passe til egen leilighet og postkasse.

Er det noe dere lurer på så ta kontakt med styret.