Sykler parkert på Sameiets Fellesområde

NM i sprintorientering
september 24, 2020
Oppbevaring eiendeler fellesområde
oktober 29, 2020

Hei alle,

 

Det ble vedtatt på årets sameiermøte, at vi i styret har fått fullmakt til å rydde opp i alle syklene som er parkert på vårt fellesområde/sykkelboder. Måten vi kommer til og gjøre dette på er at alle sykler vil bli merket med et rødt og hvit plastbånd, de som har en sykkel som er i bruk må da fjerne dette båndet så vet vi at dette er en sykkel som er i bruk å tilhører en i sameiet. Styret har endret litt på hvordan dette gjøres, altså ikke slik som det ble beskrevet i protokoll fra Sameiermøtet.

 

Alle sykler som fortsatt står igjen etter 15 oktober 2020 med merkebånd, vil bli fjernet fra området tilhørende Sameiet. Ansvarlig for dette fra styret er Hans W Harloff tlf 90125657, så alle henvendelser rundt dette rettes til han.

 

Styret