Fullmakt til styret Skagen Brygge

Faktura fra Altibox
mars 18, 2021
Fullmakt til styret Skagen Brygge SMS avstemning
april 13, 2021

Hei alle beboere på Skagen Brygge

 

Som tidligere informert til dere så er årsmøtet utsatt til september 2021, derfor så kommer vi i styret til og innhente en avstemning på sms der vi ber dere beboere om fullmakt til å sluttføre 2 avtaler som beskrevet nedenfor. (Sms vil bli sendt ut i løpet av denne helgen)

 

Altibox

Styret jobber med en ny avtale med Altibox der tv og internett blir inkludert i husleien, dagens ordning har kun tv pakkene i husleien. Som i dag vil det være muligheter for å oppgradere både tv og internett etter eget ønske.

 

Ladeannlegg

I tillegg ber vi om fullmakt til å inngå avtale på valg av leverandør av ladeannlegg for sameiet.

 

Styret